Jobs

Welkom op de jobpagina van NBN. Klinkt een beetje saai? Think again!
picture of the NBN team making funny faces

Join the team!

Als kenniscentrum zorgen wij ervoor dat Belgische en internationale bedrijven hélemaal mee zijn met de nieuwste kennis en best practices. Kwaliteit, milieu, informatiebeveiliging, energie, innovatie … Wij hebben alle expertise in huis. Wil jij écht het verschil maken voor deze bedrijven? En helpen topkwaliteit te leveren dankzij onze normen en zo bijdragen aan onze internationale reputatie?

Het wordt nóg beter. Bij ons is je job niet alleen inhoudelijk interessant, je komt ook terecht in een klein team van enthousiaste en ambitieuze collega’s. Bovendien weten we bij NBN dat er meer is aan een job dan alleen maar werken. Je persoonlijke groei, welzijn en de ontwikkeling van jouw talenten zijn onze prioriteit. Klaar voor jouw volgende uitdaging?
Collega's van het NBN-team

Service Delivery Support

NBN is een organisatie in volle ontwikkeling. Om verder te groeien, zijn we op zoek naar een gedreven Service Delivery Support. Is het ondersteunen van klanten jouw passie? Ben je op zoek naar een uitdaging in een unieke omgeving? Haal je energie uit tevreden klanten? Werk je graag in een internationale context? Dan is deze job iets voor jou!

Lees verder
Arrow pointing right
Collega's NBN

Internal Sales Support

Wil je die bijzondere meerwaarde creëren voor je klanten? Geven tevreden klanten jou energie? … en ben jij een gedreven en resultaatgerichte verkoper? Ben je op zoek naar een uitdaging in een unieke en internationale omgeving? Dan is deze job jou op het lijf geschreven.

Lees verder
Arrow pointing right