ISO 45001-leertraject: een NBN certificaat in 3 maanden

De internationale managementnorm bij uitstek voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer – ISO 45001 – is bij alsmaar meer organisaties een must-have geworden. Op de gezondheid en veiligheid van je medewerkers staat immers geen prijs. Maar weet je ook wat de norm precies inhoudt en hoe je er effectief mee aan de slag gaat?

Is het antwoord niet volmondig ‘ja’, dan heeft de NBN Academy een oplossing: we bieden je verschillende opleidingen aan, van basisopleiding tot lead auditor training. Bovendien kan je je ook inschrijven voor het ISO 45001-leertraject waarbij je op drie maanden een gecertificeerde NBN-professional wordt. 

 

Wat houdt het ISO 45001-leertraject in?

Je volgt twee opleidingen rond ISO 45001 binnen 3 maanden: een basisopleiding en een gevorderde opleiding rond auditing. Op het einde van de rit neem je een certificaat van het NBN mee naar huis.

Basisopleiding ISO 45001: deze tweedaagse opleiding is een eerste kennismaking met de managementnorm. Welke eisen worden in de norm gespecificeerd, hoe zet je die om in de praktijk en wat levert het je organisatie op?

Gevorderde training ISO 45001:  tijdens onze intensieve vijfdaagse Lead Assessor Course leer je hoe je het OH&S-management van een organisatie toetst aan ISO 45001. Ook de rol van de hoofdauditor, de auditvoorbereiding en de rapportering komen uitgebreid aan bod.

 

Wie kan deelnemen?

Iedereen die ISO 45001 in een professionele context wil toepassen, is welkom: van zaakvoerders tot preventieadviseurs en kwaliteitsmedewerkers.

 

Jouw 4 voordelen:

  • Onschatbare expertise en knowhow: de trainers van de NBN Academy zetelen in normcommissies en hebben tonnen praktijkervaring. Je deelt bovendien kennis en ervaringen met andere professionals uit het leertraject.
  • Maximale impact: door de opleidingen in een kort traject te volgen, geef je je organisatie een sterke boost op het vlak van gezondheid en veiligheid op de werkvloer. Theorie en praktijk gaan hand in hand via deze formule.
  • Ondersteuning door het NBN: als enige Belgische lid van ISO en CEN, bevindt het NBN zich aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • Certificaat als kroon op het werk: het NBN-certificaat bewijst dat je de leerdoelstellingen van de verschillenden opleidingen vlot beheerst. Zo heb je een extra troef in handen voor je professionele loopbaan.

 

TRAJECT

Leertraject ISO 45001 - NBN-certified Health & Safety professional

Wil jij een gecertificeerde NBN-professional worden voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer? Schrijf je vandaag in en krijg meteen 15% korting.

 

BASIS

Basisopleiding ISO 45001

Tijdens deze opleiding (1,5 dag) leer je de norm kennen. Wat houdt ISO 45001 in en welke eisen worden in de norm gespecificeerd? Deze training is een essentieel startpunt wanneer jij of jouw organisatie met ISO 45001 aan de slag wil.

GEVORDERD

ISO 45001 - Lead Assessor Occupational Health & Safety

Tijdens deze intensieve vijfdaagse Lead Assessor Course leer je hoe je het OH&S-management van een organisatie toetst aan de ISO 45001-norm. Ook de  rol van de hoofdauditor, de auditvoorbereiding en rapportering komen uitgebreid aan bod.