ISO 14001-leertraject: een NBN-certificaat in 3 maanden

Met een duurzame organisatie voor ogen is een effectief milieumanagementsysteem meer dan ooit een noodzaak geworden. ISO 14001 biedt daarbij een essentieel kader. Aan de hand van de norm kan je relevante milieu-indicatoren identificeren, prioriteren, beheersen, monitoren én verbeteren.

Om je daarbij te helpen organiseert de NBN Academy verschillende opleidingen, van basisopleiding tot lead auditor training. Bovendien bieden we ook een leertraject ISO 14001 aan. Het doel: op drie maanden uitgroeien tot een gecertificeerde NBN-professional.

 

Wat houdt het ISO 14001-leertraject in?

Je volgt twee opleidingen rond ISO 14001 binnen drie maanden: een basisopleiding en een gevorderde audittraining. Op het einde van de rit neem je een certificaat van het NBN mee naar huis.

Basisopleiding ISO 14001: tijdens deze eendaagse opleiding leer je naast de ISO 14001-norm ook de verschillende facetten en het belang van milieumanagement beter begrijpen. Zo krijg je inzichten over water-, afval-, lucht- en bodembeheer, maar ook over klimaatverandering en het efficiënt inzetten van hulpbronnen.

Gevorderde audittraining ISO 14001: na afloop van deze Lead Auditor Course kan je een milieumanagementsysteem toetsen aan de ISO 14001-norm. Ook de bredere rol van de hoofdauditor, de auditvoorbereiding en de rapportering komen uitgebreid aan bod.

 

Wie kan deelnemen?

Iedereen die ISO 14001 in een professionele context wil toepassen, is welkom: van zaakvoerders over milieumanagers tot interne en externe auditoren.

 

Jouw 4 voordelen:

  • Onschatbare expertise en knowhow: de trainers van de NBN Academy zetelen in normcommissies en hebben tonnen praktijkervaring. Je deelt bovendien kennis en ervaringen met andere professionals uit het leertraject.
  • Maximale impact: met deze opleidingen geef je je organisatie op amper drie maanden tijd een enorme boost op het vlak van milieumanagement. Theorie en praktijk gaan hand in hand via deze formule.
  • Ondersteuning door het NBN: als enige Belgische lid van ISO en CEN, bevindt het NBN zich aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • Certificaat als kroon op het werk: het NBN-certificaat bewijst dat je de leerdoelstellingen van de verschillende opleidingen vlot beheerst. Zo heb je een extra troef in handen voor je professionele loopbaan.

 

TRAJECT

Leertraject ISO 14001 - NBN-certified Environment professional

Wil jij een gecertificeerde NBN-professional worden voor milieumanagement? Schrijf je vandaag in en krijg meteen 15% korting.

 

BASIS

Basisopleiding ISO 14001

Tijdens deze eendaagse opleiding leer je naast de ISO 14001-norm ook de verschillende facetten en het belang van milieumanagement beter begrijpen. Daarnaast wordt de High Level Structure (HLS) toegelicht.

GEVORDERD

ISO 14001 - Environmental Management Systems Lead Auditor

Tijdens deze intensieve vijfdaagse Lead Auditor Course leer je hoe je het milieumanagement van je organisatie toetst aan de ISO 14001-norm. De nadruk van deze opleiding ligt dan ook op de rol en deskundigheid van de hoofdauditor.