NBN Learning Solutions: bedrijfsinterne opleidingen

  • Haal letterlijk de expertise van onze ervaren NBN-trainers in huis.
  • Stoom meerdere medewerkers of een volledig team klaar om een norm ten volle te benutten.
  • Bepaal zelf de scope: van een algemene introductie over de concrete implementatie tot de voorbereiding op een audit of een stappenplan voor certificatie.

Waarom kiezen voor een bedrijfsinterne opleiding?

Dit zijn de grootste voordelen:

  • Efficiënter – De interactieve opleiding is volledig afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Zo gaan we met praktijkvoorbeelden uit je organisatie of sector op zoek naar concrete opportuniteiten. Het gevolg: je medewerkers passen de kennis en knowhow sneller toe.
  • Goedkoper – Een groepsopleiding is – vooral voor groepen vanaf 6 personen – voordeliger dan individuele opleidingen en je hebt geen verplaatsingskosten. Maak je bovendien gebruik van de Vlaamse kmo-portefeuille, dan kan je tot 30% besparen met het NBN-nummer DV.O217913.
  • Flexibeler – Bij een bedrijfsinterne opleiding kies je zelf de locatie, het tijdstip en de taal (Nederlands, Frans of Engels) van de opleiding. Zo hoef je je niet aan te passen en kunnen je medewerkers bijleren in een vertrouwde omgeving.

 

Een bedrijfsinterne opleiding op maat in 1-2-3 stappen

1. Doe inspiratie op in onze thematische opleidingen en leertrajecten

Op zoek naar opleidingen over andere ISO-normen en certificatie?

2. Neem contact op voor een intakegesprek

Zodra je weet voor welk domein je normen wil toepassen om je organisatie te versterken, overlopen we samen de mogelijkheden. Dat doen we onder meer in functie van je doelstellingen en het profiel van je medewerkers.

Enkele voorbeelden:

  • Je wil je milieumanagementsysteem laten certificeren voor ISO 14001. Via een opleidingspakket op maat begeleiden we je van a tot z. Wat houdt de norm exact in? Hoe ga je ermee aan de slag? En welke stappen moet je volgen om je optimaal voor te bereiden op certificatie?
  • Je wil zowel werk maken van kwaliteitsmanagement (ISO 9001) als van maatschappelijk verantwoord ondernemen (ISO 26000). Afhankelijk van je interne kennis over beide normen, zorgen we er samen voor dat je snel de vruchten plukt van deze waardevolle combinatie.
  • Je wil een interne audit uitvoeren om na te gaan of je managementsysteem voor informatiebeveiliging voldoet aan alle vereisten uit ISO/IEC 27001. We spijkeren je kennis bij in een bedrijfsinterne opleiding, zetten je op weg én begeleiden je door het interne auditproces.

Benieuwd hoe het NBN je kan helpen om jouw doelstellingen waar te maken?

Vraag een intakegesprek aan.

3. Van start met een aangepast programma

Kort na het intakegesprek doet het NBN je een voorstel. We stellen de inhoud van de opleiding(en) samen, bepalen welke docenten hiervoor het meest geschikt zijn en leggen een plan van aanpak voor. Ga je hiermee akkoord, dan plannen we meteen de opleiding(en) in volgens de beschikbaarheden van je medewerkers. Samen gaan we voor een optimaal resultaat. Zodra het programma achter de rug is, zitten we samen voor een evaluatie. We denken na over volgende stappen en blijven als hét Belgische kenniscentrum voor normen aan je zijde staan.

Een opleiding om de gezondheid en veiligheid op het werk te stroomlijnen met de vereisten uit ISO 45001 is uiteraard een goed idee. Maar een nog beter idee is om dat meteen op de werkvloer zelf te doen. En dat is het grootste voordeel van een bedrijfsinterne opleiding: theorie en praktijk gaan hand in hand.

NBN-trainer voor opleidingen rond ISO 45001

Interesse in een bedrijfsinterne opleiding of liever eerst meer weten?

Geef ons een seintje via learningsolutions@nbn.be of +32 2 738 01 11.