Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenementen

zoekt op de website naar webpagina’s, nieuwsberichten, opleidingen en events

Bij het NBN vinden we het belangrijk onze kennis over normen te delen met iedereen die daar belang bij heeft. Daarom organiseren we regelmatig evenementen over specifieke thema’s in de normalisatiewereld. In onze kalender vind je informatie over onze eigen events of events die tot stand komen in samenwerking met partners. 

 

Juni

Drones: regelgeving en normalisatie

dinsdag, 4 juni 2019

Kom op dinsdagnamiddag 4 juni meer te weten over de normalisatie-activiteiten en regelgeving rond drones/UAS (Unmanned Aircraft Systems). Verschillende sprekers lichten de laatste stand van zaken toe.

 

Schrijf in voor het kick-offevent: ‘Standards for the Circular Economy’

donderdag, 6 juni 2019

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor burgers, bedrijven, overheden en organisaties. Werk maken van een circulaire economie is daarbij cruciaal. Alleen: hoe evolueer je naar een economie die minder afval produceert en grondstoffen beter recupeert?

From space to earth and back: how standards support space applications for Europe

maandag, 24 juni 2019

Via het Europees Ruimtevaartprogramma wil de Europese Commissie alle bestaande en nieuwe ruimtevaartactiviteiten binnen Europa samenvoegen in één project. Het doel: het Europese leiderschap in de ruimte veiligstellen voor de volgende jaren en decennia.