Evenementen

Bij het NBN vinden we het belangrijk onze kennis over normen te delen met iedereen die daar belang bij heeft. Daarom organiseren we regelmatig evenementen over specifieke thema’s in de normalisatiewereld. In onze kalender vind je informatie over onze eigen events of events die tot stand komen in samenwerking met partners. 

 

September

SDG Forum 2019

dinsdag, 24 september 2019

Op 24 september organiseert The Shift, samen met Antwerp Management School, Universiteit Antwerpen, FIDO, VBO, SPW Développement Durable, en verschillende partners, de SDG Forum 2019.

Oktober

R&S event Brussel - 10 oktober 2019 - Save the date

donderdag, 10 oktober 2019

Het jaarlijkse event van Agoria's expertisecenter Regelgeving en Normalisatie vindt plaats op donderdag 10 oktober 2019 in BluePoint Brussels.

Blokkeer de datum alvast in uw agenda!

De details van het programma en event website volgen later. Stay tuned...

 

November

VCK-Kwinta congres 2019: Quality Qulture

donderdag, 21 november 2019

Minder fouten, meer tevreden klanten en bijgevolg meer inkomsten: bedrijven die de kwaliteitscultuur stimuleren, plukken daar vroeg of laat te de vruchten van. Maar wat is nu een kwaliteitscultuur? Hoe kun je die beïnvloeden? Wat zijn de randvoorwaarden? En wat werkt niet?

Fireforum Awards 2019

dinsdag, 26 november 2019

Fireforum zal op 26 november 2019 voor de vijfde maal de Fireforum Awards uitreiken. Na het succes van de vorige edities is deze Award-uitreiking een begrip geworden in de wereld van de brandveiligheid. Dit evenement wordt opnieuw een unieke gelegenheid om de beste projecten te belonen die de bra