CSR Campus Days

Datum: 
dinsdag, 27 november, 2018 - 09:15 tot 17:00
Locatie: 

Site – Provincie Oost-Vlaanderen, Auditorium De Schelde
Woodrow Wilsonplein 2
9000 Gent

Op 27 november gaat de eerste CSR Campus Days door in Gent. Een dag boordevol inspiratie op vlak van duurzaam en circulair ondernemen voor professionals uit alle disciplines. De rode draad doorheen de dag is #LEARN #SUSTAINABILITY #IMPACT en de noodzaak om te blijven leren om de uitdagingen van vandaag met succes aan te gaan als toekomstgerichte organisatie.
 
Als keynote hoor je o.a. Kate Raworth, Engelse econoom en auteur van Doughnut Economics, aan het woord, maar ook Eric de Deckere, CSR Professional of the year (HAVENBEDRIJF ANTWERPEN), Johan Haelterman, Chairman of the Executive Committee (NBN), Brigitte Mouligneau, Transition Manager (VLAANDEREN CIRCULAIR), Jan Flament, Facility Manager of the year (UZ BRUSSEL), Jo Swennen, Supply Chain Manager (SPADEL), Danny Hendrikse, Supply Chain Manager van het jaar (PFIZER).
 
Daarnaast zijn er tal van inspirerende cases uit diverse sectoren met onder meer #Samsung Electronics Belgium, Infrabel, DNS Belgium, Brussels Airport Company, Juunoo, Peerby, Vandemoortele, Spadel, #Warnez Potatoes voor professionals uit alle disciplines.
 
CSR Campus Days is een samenwerking met VIB (Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek), NBN, Provincie Oost-Vlaanderen en Ghent University.
 
De 10 eerste deelnemers die zich via het NBN inschrijven krijgen 50% korting via een promotiecode. Wees er snel bij en vermeld deze promotiecodecode bij het inschrijven: NBNCSR.