Wegwijs in normalisatie: NBN debuteert op Laborama Expo

Datum: 
donderdag, 11 juni, 2020 - 09:30 tot vrijdag, 12 juni, 2020 - 16:30
Locatie: 

Brussel Expo (Paleis 1)
Belgiëplein 1
1020 Brussel

In 2017 verwelkomde de laboratoriumsector de vernieuwde ISO/IEC 17025 kwaliteitsnorm. Deze norm biedt laboratoria wereldwijd een referentiekader om via gestandaardiseerde methodes geldige onderzoeksresultaten te bekomen. Zij is het resultaat van een samenwerking van internationale experten.

Het belang van die kennisdeling vormt ook het hart van Laborama 2020, hét event waar laboratoriumprofessionals met elkaar in contact kunnen treden. De beurs is dit jaar al aan haar 21e editie toe. Meer dan 100 vertegenwoordigers uit de sector tekenen er present en stellen er hun producten en diensten voor.

 

Voor het eerst kan je er ook een bezoek brengen aan de stand van NBN (C24), voor al je vragen over normalisatie en de sectorspecifieke kwaliteitsnorm ISO/IEC 17025. We stellen er ook ons vernieuwd opleidingsaanbod voor: een basisopleiding, opleidingen voor gevorderden én een leertraject.

Een van de hoogtepunten van het event wordt ongetwijfeld het seminarie over het nut en de betrouwbaarheid van kwaliteitsnormen in laboratoria. NBN Academy expert Bob Van Doorsselaere vertelt er alles over op 11 juni. Met meer dan 30 jaar ervaring in normalisatie is Bob een niet te missen gastspreker.

 

Bezoek de website voor meer informatie.

 

Afspraak op onze beursstand (C24) op 11 of 12 juni! We testen er spelenderwijs je kennis over normalisatie en ISO/IEC 17025, de norm voor kwaliteitsmanagement in labo’s. Durf jij het aan?

 

We kijken ernaar uit je daar te mogen verwelkomen.

Tot binnenkort!