ISO 31001:

 

Een opleidingsaanbod op maat

Is het antwoord niet volmondig ‘ja’, dan heeft NBN Learning Solutions een oplossing: we bieden je verschillende opleidingen aan, van basisopleiding tot lead auditor training. Bovendien kan je je ook inschrijven voor het ISO 31000-leertraject waarbij je op drie maanden een gecertificeerde NBN-professional wordt. 

Waarom voor NBN Learning Solutions kiezen?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • De trainers van NBN Learning Solutionszijn ervaren experten. Bovendien zijn ze zelf actief in normcommissies rond managementnormen, waardoor ze kennis uit eerste hand delen.

Van start met ISO 31000? Volg een basisopleiding of leertraject

Ben je nog niet volledig vertrouwd met dé internationale norm rond gezondheid en veiligheid, dan biedt NBN Learning Solutions je twee keuzes:

1. Basisopleiding ISO 45001

Tijdens deze opleiding (1,5 dag) leer je de norm kennen. Wat houdt ISO 45001 in en welke eisen worden in de norm gespecificeerd? Deze training is een essentieel startpunt wanneer jij of jouw organisatie met ISO 45001 aan de slag wil.

2. Leertraject ISO 45001

Je volgt twee opleidingen rond ISO 45001 binnen 3 maanden: een basisopleiding en een gevorderde opleiding rond auditing. Op het einde van de rit neem je een certificaat van het NBN mee naar huis.

  • Basisopleiding ISO 45001: deze tweedaagse opleiding is een eerste kennismaking met de managementnorm. Welke eisen worden in de norm gespecificeerd, hoe zet je die om in de praktijk en wat levert het je organisatie op?
  • Gevorderde training ISO 45001:  tijdens onze intensieve vijfdaagse Lead Assessor Course leer je hoe je het OH&S-management van een organisatie toetst aan ISO 45001. Ook de rol van de hoofdauditor, de auditvoorbereiding en de rapportering komen uitgebreid aan bod.

Jouw vier voordelen:

  1. Onschatbare expertise en knowhow: de trainers van NBN Learning Solutions hebben tonnen praktijkervaring. Je deelt ook kennis en ervaringen met andere professionals uit het leertraject.

  2. Maximale impact: door de opleidingen snel na elkaar te volgen, geef je je organisatie een enorme boost op het vlak van veiligheid en gezondheid. Theorie en praktijk gaan hand in hand.

  3. Certificaat als kroon op het werk: het NBN-certificaat bewijst dat je de leerdoelstellingen van het traject vlot beheerst. Zo heb je een extra troef in handen voor je professionele loopbaan.

  4. 15% korting: kies je voor een leertraject ISO 45001, dan biedt het NBN je een mooie reductie op het inschrijvingsgeld aan.

Je expertise rond ISO 45001 uitdiepen? Volg een gevorderde auditopleiding of leertraject!

Heb je al enige voorkennis rond ISO 45001 en gezondheid en veiligheid op het werk, dan is dit opleidingsaanbod je op het lijf geschreven: 

1. ISO 45001 - Lead Assessor Occupational Health & Safety

Tijdens deze intensieve vijfdaagse Lead Assessor Course leer je hoe je het OH&S-management van een organisatie toetst aan de ISO 45001-norm. Ook de  rol van de hoofdauditor, de auditvoorbereiding en rapportering komen uitgebreid aan bod.

2. Leertraject ISO 45001 - NBN-certified Health & Safety professional

Wil jij een gecertificeerde NBN-professional worden voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer? Schrijf je vandaag in en krijg meteen 15% korting.

ISO 45001 bij jou op kantoor? Volg een bedrijfsinterne opleiding of leertraject

Als je op zoek bent naar een efficiënte oplossing om meerdere medewerkers tegelijk een opleiding of leertraject rond ISO 45001 aan te bieden, dan komt NBN Learning Solutions tot bij jou. We brengen samen de opleidingsnoden van je organisatie in kaart en stellen daarna een gepersonaliseerd programma samen. De locatie, het tijdstip en de taal van de gekozen opleiding(en) kies je zelf.

Meer weten? Contacteer ons via academy@nbn.be of +32 2 738 01 11.