Certificatie van ISO-managementnormen

De toepassing van managementnormen levert je bedrijf veel voordelen op. Het aantal gecertificeerde organisaties blijft dan ook groeien.

1. Waarom zou je dat doen?

Managementnormen helpen je bij het dagelijkse beheer en ondersteunen het uitrollen van de strategie van jouw bedrijf of organisatie. Ze geven je houvast voor kerndomeinen zoals kwaliteit, milieu, veiligheid en duurzaamheid. En ze zijn universeel toepasbaar – voor kmo’s en multinationals, voor de non-profit-, private en publieke sector.

Lees meer in dit nieuwsartikel

 

2. Wie past welke managementnorm toe?

Op deze kaart zie je bedrijven in België die managementnormen toepassen in hun organisatie èn hiervoor gecertificeerd zijn. Elke norm heeft een eigen kleur. Zo is ISO 9001 blauw en ISO 14001 groen. 

Om te weten welke bedrijven per norm zijn gecertificeerd, klap je de legende links open. Klik je op de organisatie? Dan verschijnen de bedrijfsgegevens.

Wil je onmiddellijk meer informatie over de bedrijven bij jou in de buurt? Klik dan op de locatiepin op de kaart om de ondernemingsgegevens te raadplegen.

 

Zet jij jouw bedrijf ook op de kaart?

Neem contact op met ISO Register en ontdek de mogelijkheden.

3. De 6 voordelen van ISO-certificatie

Na het toepassen van een norm kiezen vele organisaties bewust voor certificatie. Waarom? Het ISO-certificaat levert je 6 concrete voordelen. We overlopen ze een voor een voor jou.

Lees verder in dit nieuwsartikel