‘Managing business knowledge in the digital age’ – leer bedrijfskennis efficiënt inzetten

dit is de taalnl

‘Managing business knowledge in the digital age’ – leer bedrijfskennis efficiënt inzetten

Kennis speelt een steeds belangrijkere rol in organisaties. Het helpt om effectieve beslissingen te nemen en je processen efficiënter en beter te maken. Bovendien vergroot het de veerkracht en het aanpassingsvermogen van je organisatie en geeft het je een voorsprong op je concurrenten. Wil je jouw bedrijfskennis ook doordacht leren beheren en inzetten? Het NBN helpt je op weg: op 16 mei 2019 organiseren we het event ‘Managing business knowledge in the digital age’ rond de nieuwe NBN ISO 30401:2019-norm.

Kennisbeheer: hoe begin ik eraan?

NBN ISO 30401:2019 is de eerste internationale norm voor kennisbeheer. Aan de hand van de norm kan je gemakkelijker dan ooit een kennismanagementsysteem opzetten dat vertrekt vanuit de kennis en expertise van je medewerkers en zo zorgt voor toegevoegde waarde.

Het ultieme doel? Een kennismanagementsysteem dat jouw specifieke bedrijfscontext weerspiegelt. Door de norm toe te passen op jouw specifieke bedrijfssituatie, kan je je kennis activeren en bevorden op een manier die voor jou werkt.

Download ISO 30401 in de NBN e-shop.

Evenement rond kennisbeheer

Werk je als hr-manager, knowledge manager of ben je op een andere manier aan de slag in de informatiesector, dan kan je zeker voordeel halen uit de nieuwe NBN ISO 30401:2019-norm voor kennisbeheer. Schrijf je in voor het event ‘Managing business knowledge in the digital age’ in Brussel op donderdag 16 mei 2019 (14.00 tot 17.15 u; deelnameprijs EUR 60 excl. BTW). Je leert er alles over het belang van een efficiënt kennismanagementsysteem.

Op de agenda: een inleiding op de toegevoegde waarde van normen en normenontwikkeling en een aantal specifieke sessies rond kennisbeheer. In de casestudies komen getuigenissen van zowel privé- als overheidsbedrijven aan bod. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe de Europese Commissie, Partenamut en RVA kennis beheren.

NBN Knowledge Management Community

Na de presentaties is er uitgebreid tijd om ervaringen uit te wisselen met peers. Wie daar interesse in heeft, is ook van harte welkom om zijn expertise rond kennisbeheer op structurele basis met ons te delen: het NBN is op zoek naar professionals om een NBN Community rond kennisbeheer te helpen ontwikkelen.

 

Meer weten?

Bekijk het eventprogramma en schrijf je vandaag nog in.

Voor meer informatie, neem contact op met Maureen Gillet via maureen.gillet@nbn.be of bel +32 2 738 01 02.