ASTM-normen bij het NBN

dit is de taalnl

ASTM-normen bij het NBN

De ASTM (American Society for Testing and Materials) is een belangrijke Amerikaanse organisatie voor de ontwikkeling van normen. De ASTM-normen maken voortaan deel uit van het NBN-aanbod. Je vindt ze:

  • via het myNBN-platform
  • en nu ook via de NBN e-shop

Voor wie zijn ASTM-normen interessant?

Ben je actief op de Amerikaanse markt? Dan hebben de internationale ASTM-normen voor jou zeker een toegevoegde waarde. De portefeuille van het ASTM bevat ruim 12.000 normen voor 90 sectoren. Enkele voorbeelden zijn die voor nanotechnologie en industriële biotechnologie, duurzaamheid en 3D-printers.

Ook in de omgekeerde richting zijn de normen nuttig: voor Amerikaanse bedrijven of organisaties die wereldwijd (en dus ook naar België) exporteren.

ASTM-normen aankopen in de NBN-shop

In de shop koop je altijd één norm in één taal voor één gebruiker aan. Afhankelijk van je activiteit en je doelstelling is dat voldoende, of niet. Want wordt de norm herzien? Dan is jouw versie niet meer actueel. Daarom bieden we in myNBN ook formules aan die je altijd toegang geven tot de recentste versie (zie verder). 

In de NBN-shop zoek je normen op titel of nummer. De samenvatting van de ASTM-normen is ook beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Dat vereenvoudigt jouw zoektocht.

Wil je direct normen aankopen?

ASTM-normen in myNBN: jouw digitale normenplatform

Via myNBN, het digitale platform van het NBN, is nu ook een abonnementsformule mogelijk. Daarin kan je je eigen collectie van ASTM-normen samenstellen. Automatische updates zijn inbegrepen. En jouw collectie is toegankelijk voor meerdere gebruikers op een copyright compliant manier.

Een andere optie in myNBN is de leeszaal. Daarin heb je toegang tot de volledige ASTM- normencollectie. myNBN is een aanrader voor wie intensief met normen werkt en altijd op de hoogte wil zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in myNBN?