ISO-managementnormen: scherp je expertise aan met de NBN Academy

dit is de taalnl

ISO-managementnormen: scherp je expertise aan met de NBN Academy

De NBN Academy organiseert opleidingen en trainingssessies over managementnormen en thema’s zoals kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid, informatiebeveiliging en meer. Als enige Belgische lid van de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) brengt het NBN je via de NBN Academy op de hoogte van nieuwe of gewijzigde managementnormen. Zo kan je niet alleen je vaardigheden en kennis aanscherpen en actualiseren, je tilt je bedrijf of organisatie ook naar een hoger niveau.

Waarom ISO-managementnormen?

De managementnormen van ISO helpen bedrijven en organisaties om hun activiteiten, processen en methodes in verschillende domeinen te optimaliseren. Daarvoor behelzen managementnormen een resem aan thema's: van kwaliteit en risicobeheer over veiligheid, milieu en duurzaamheid tot informatiebeveiliging en facilitymanagement.

Maar het  uitrollen van normen brengt ook praktische uitdagingen met zich mee. Bij die sprong van theorie naar praktijk bewijzen de open en bedrijfsinterne opleidingen van de NBN Academy hun nut.

De opleidingen op een rij

In de eerste helft van 2019 biedt de NBN Academy onder andere deze opleidingen aan:

Quality Master Class

Krijg advies over de interpretatie en toepassing van internationale kwaliteitsmanagementsystemen. Topexperten leggen je uit hoe je met ISO 9001 en verwante normen (bv. ISO 9004, 19011, 26000 en  31000)  een duurzaam, geïntegreerd goed geoliëd zorgsysteem opzet.

Schrijf je in voor deze masterclass.

ISO 9001 Lead Auditor - Quality management

Hoe beoordeel je een kwaliteitsmanagementsysteem? Na deze vijfdaagse training ben je uitstekend gewapend om de rol van ‘lead auditor’ op te nemen voor de ISO 9001-norm. Bereid je voor op een intensieve training waarin je alle handvaten en methodieken aangereikt krijgt om de conformiteit van een kwaliteitmanagementsysteem tot in de puntjes te evalueren.

Schrijf je in voor deze vijfdaagse training.

ISO 14001 Lead Auditor - Milieumanagement

Deze intensieve vijfdaagse training legt de nadruk op de rol en deskundigheid van de ‘lead auditor’ in het beoordelen van milieumanagementsystemen en gebruikt daarvoor de ISO 14001-norm als leidraad. Zo krijg je als deelnemer de nodige handvaten en methodieken aangereikt om de conformiteit van een milieumanagementsysteem tot in de puntjes te evalueren.

Schrijf je in voor deze vijfdaagse training.

ISO 31000 Masterclass - Risk management

Ontdek de nieuwigheden van ISO 31000 en leer hoe je jouw risicobeheer naar een nieuw niveau kan tillen. Deel je eigen ervaringen met risicobeheer en laat je inspireren door best practices van anderen tijdens deze driedaagse opleiding.

Schrijf je in voor deze driedaagse opleiding.

ISO 45001 Masterclass - Health & safety management

Tijdens deze tweedaagse masterclass leer je hoe je een PDCA-raamwerk ontwikkelt en toepast in een ISO 45001-managementsysteem. Ontdek de voordelen van een efficiënt managementsysteem voor veiligheid en gezondheid op het werk en evalueer hoe ver jouw organisatie staat.

Schrijf je in voor deze tweedaagse opleiding.

ISO 55001 Masterclass - Asset management

Wat zijn de belangrijkste stappen bij het implementeren van een effectief en efficiënt assetmanagementsysteem volgens ISO 55001? En hoe kan je die stappen ook in andere managementsystemen integreren? Je ontdekt het tijdens deze tweedaagse masterclass.

Schrijf je in voor deze tweedaagse masterclass.

ISO 56002 Masterclass - Innovation management

Tijdens dit tweedaagse seminarie maken internationale experten – die toonaangevend waren bij de ontwikkeling van ISO 56002 – je wegwijs in de nieuwste norm voor innovatiemanagement. Als specialisten ter zake doen ze onder andere uit de doeken hoe een formele aanpak je bedrijf of organisatie helpt om innovatie in goede banen te leiden.

Schrijf je in voor dit tweedaagse seminarie.

Meer weten?

De opleidingen  van de NBN Academy zijn beschikbaar als open sessies (op vaste data, op diverse plaatsen in ons land) maar ook als bedrijfsinterne opleiding: op aanvraag komen we graag naar jouw organisatie om jou en je collega’s onder te dompelen in de ISO-managementnorm die voor jullie relevant is. Contacteer ons voor meer informatie.