Snel normen kopen en downloaden? Dat kan in de nieuwe NBN e-shop

dit is de taalnl

Snel normen kopen en downloaden? Dat kan in de nieuwe NBN e-shop

De normencollectie van het NBN telt maar liefst 50.000 internationale, Europese en Belgische normen. Daarin komen de meest uiteenlopende types aan bod: van managementnormen zoals ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu) tot productnormen voor brandveiligheid en medische hulpmiddelen. Hoe vind je daarin je weg? Onze nieuwe e-shop biedt het antwoord. Zoek gericht, betaal flexibel, download snel de norm en ga meteen aan de slag.

Ben je van plan om je eigen normencollectie uit te breiden? Of denk je erover om een eerste norm aan te schaffen? Dan hebben we goed nieuws: we lanceren deze maand onze nieuwe e-shop om jouw zoektocht naar de juiste norm nóg eenvoudiger te maken.
 

Een nieuwe e-shop? Laat maar zien.

 

Een greep uit de voordelen:

  • Gericht zoeken: win tijd en zoek via diverse zoekfuncties naar actieve en oude normen.
  • Ruime taalkeuze: bepaal zelf de taal waarin je de norm ontvangt (NL, FR, EN, DE).
  • Eenvoudige betaling: betaal meteen online of later via factuur.
  • Direct aan de slag: krijg onmiddellijk toegang tot de gevraagde norm(en).

Bij een nieuwe e-shop hoort een nieuwe account

Omdat we de oude e-shop offline haalden, moesten we alle bestaande accounts afsluiten. Zowel trouwe als nieuwe bezoekers van de NBN e-shop hebben dus een nieuwe account nodig. Maar geen nood: na enkele muisklikken kan je al van start.
 

Ik maak een account aan voor de nieuwe NBN e-shop

 

Extra makkelijk: de abonnementsformule myNBN

Wist je dat het NBN ook de mogelijkheid biedt om een gepersonaliseerd platform aan te maken? Met myNBN krijgen jij en je collega’s makkelijk toegang tot de volledige NBN-normencollectie, je eigen normen en andere kennisdocumenten uit je organisatie. Op elk moment van de dag en vanaf om het even welke locatie! Zo ben je zeker dat alle normen up-to-date zijn en vermijd je onnodige administratie.
 

Werk slimmer met myNBN

Meer info over de nieuwe e-shop, myNBN of je (oude) account?

Laat het ons weten.