Risicomanagement en ISO 31000 in de praktijk: deel je ervaring tijdens een exclusieve rondetafel

dit is de taalnl

Risicomanagement en ISO 31000 in de praktijk: deel je ervaring tijdens een exclusieve rondetafel

In de bedrijfswereld van vandaag neemt het aantal risico’s niet alleen toe, ze worden ook almaar complexer. Die risico’s het hoofd bieden en zo efficiënt mogelijk beheren, is daarom een cruciale sleutel tot langetermijnsucces voor elke organisatie. Als verantwoordelijke voor enterprise risk management (ERM) besef je dat als geen ander.

Maar hoe ga jij te werk voor het beste resultaat? Hoe controleer jij risico’s in je dagelijkse activiteiten? Welke strategieën hanteer je? En welke rol speelt ISO 31000 daarbij: hoe zet jij deze internationale norm voor risicomanagement in de praktijk en wat zijn volgens jou de sterke en zwakke punten ervan? Het zijn stuk voor stuk vragen die het NBN jou en je peers wil voorleggen tijdens een exclusieve rondetafel.

3 redenen om deel te nemen

Het debat wordt geleid door niemand minder dan Adriana Cavaliere, Corporate Risk Manager bij BAM nv, Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel en lid van het Scientific Committee van BELRIM, de Belgische associatie voor risicomanagement. Bovendien krijg je als deelnemer aan deze rondetafel de unieke kans om:

  1. best practices, ideeën en ervaringen te delen met andere ERM-professionals;
  2. te ontdekken hoe jouw peers risicobeheer concreet aanpakken;
  3. je aan te sluiten bij de NBN Risk Management Community – een bruisende groep risicomanagers die nauw samenwerken om risicobeheer naar nieuwe hoogtes te tillen.

Interesse?

De rondetafel gaat door op dinsdag 5 december 2017, van 11 tot 14 uur, in het Van der Valk Hotel Brussels Airport in Diegem. Registreer je hier voor dit event.