Rondetafelgesprek over enterprise resilience

dit is de taalnl

Rondetafelgesprek over enterprise resilience

Op woensdag 17 oktober 2018 organiseert het NBN een debat rond enterprise resilience, of waarom veerkracht zo belangrijk is voor hedendaagse bedrijven. Risk management professionals krijgen er de gelegenheid om ervaringen te delen, met elkaar in gesprek te gaan en mee te denken over de nieuwe internationale norm rond enterprise resilience.   
 
De wereld verandert snel voor ondernemers. Klimaatsverandering, geopolitieke spanningen, volatiele markten, cybercriminaliteit en digitale transformatie: het zijn maar een paar van de uitdagingen waar elke organisatie mee te maken krijgt. En wanneer risico’s onvermijdelijk zijn, worden strategieën voor risicobeheer cruciaal. Enterprise resilience bepaalt meer dan ooit welke ondernemingen gewapend de toekomst tegemoet gaan en welke niet.

De voordelen van enterprise resilience

Enterprise resilience geeft bedrijven de nodige tools om kortetermijnbedreigingen te detecteren en die doeltreffend aan te pakken. Daarnaast helpt het ondernemingen om succesvol in te spelen op meer structurele veranderingen. De voordelen:
  • je krijgt inzicht in hedendaagse processen en uitdagingen;
  • je neemt beslissingen gebaseerd op relevante informatie;
  • je past strategieën snel aan en wijkt indien nodig af van je initiële koers;
  • je creëert een sfeer van vertrouwen, transparantie en innovatie binnen je organisatie.

Een gesprek met expertise

Wil je meer weten over het onderwerp, schrijf je dan in voor de rondetafel ‘Best practices in enterprise resilience for optimal risk management’ op 17 oktober 2018. Internationaal expert Jason Brown (Australië) en thought leader Adriana Cavaliere (België) modereren het gesprek. Je deelt er openlijk je ervaringen, wisselt ideeën uit met andere risk management professionals en bespreekt de nieuwe internationale norm omtrent enterprise resilience.

Interesse?

Het evenement vindt plaats op woensdag 17 oktober 2018 van 08.45 tot 13 uur (met aansluitend een netwerklunch) in Diegem. De plaatsen zijn beperkt tot 20 deelnemers dus registreer je nu voor deze inspirerende dag of contacteer ons voor meer informatie.