Rondetafelgesprek: Waarom een internationale norm voor facility management?

dit is de taalnl

Rondetafelgesprek: Waarom een internationale norm voor facility management?

De rol van facility manager is de laatste jaren fors geëvolueerd. Veel meer dan een gebouwenbeheerder, is de facility manager een spilfiguur geworden die een belangrijke impact kan hebben op de bedrijfsresultaten en het engagement van medewerkers. Hoe kan de nieuwe ISO 41001-norm daarbij helpen? We horen het graag van je, tijdens een exclusief rondetafelgesprek met experts.
 
De internationale ISO 41001-norm is een mijlpaal: door een norm te ontwikkelen, erkent de Internationale Organisatie voor Standaardisatie dat facility management een volwaardige discipline is. Maar wat is precies de toegegevoegde waarde van de norm? En is een internationale norm wel nodig voor een – hoofdzakelijk – lokale discipline?

Leer meer, vanaf de eerste rij

Wil je meer weten over de kracht van ISO 41001, schrijf je dan in voor ons exclusieve rondetafelgesprek ‘Why introduce a management standard for facility management?’ op dinsdag 9 oktober 2018 van 15 uur tot 18 uur. Een unieke kans om samen met verschillende experten dieper in te gaan op het belang en de toegevoegde waarde van deze nieuwe ISO-norm voor je bedrijfsstrategie. We verwelkomen alvast specialisten van PROCOS Group, Ikea, EDF Luminus, Facilicom Group Belgium en Het Facilitair Bedrijf.

Waarom inschrijven?

Als deelnemer:
  • deel je ervaringen op het vlak van facility management en wissel je nuttige informatie uit over de evolutie en de waarde van de discipline;
  • leer je van experten en sectorgenoten en krijg je nieuwe inzichten in ‘best practices’;
  • ontdek je de meerwaarde van normen voor facility management professionals.

Schrijf je in!

Mis dit unieke event niet en schrijf je nu in voor het inspirerende rondetafelgesprek ‘Why introduce a management standard for facility management?’.
Contacteer ons voor meer informatie. We helpen je graag verder.
Je kunt je ook reeds inschrijven voor één van de ISO 41000 opleidingen in België.