Bedrijfsinterne opleidingen

Hebben een aantal medewerkers in je bedrijf nood aan eenzelfde training? Dan is een bedrijfsinterne opleiding van de NBN Academy een ideale oplossing. Een ervaren lesgever komt op locatie en geeft een gepersonaliseerde cursus op maat van jouw organisatie.

Hoe gebeurt het?

Zo’n opleiding vergt een degelijke voorbereiding. Via een intakegesprek stemmen we onderling af wat het doel en de inhoud van de sessie is. De trainers personaliseren hun programma op basis van de uitdagingen en de concrete behoeften.

Je voordelen

Bedrijfsinterne opleidingen zijn heel efficiënt:

  • Op maat: de opleiding beantwoordt aan de behoeften van je organisatie. Daardoor passen de medewerkers de nieuwe kennis na de opleiding sneller toe.
  • Interactief: specifieke oefeningen en praktijkvoorbeelden uit jouw bedrijf of sector zorgen voor een hogere interactie en betrokkenheid van de medewerkers.
  • Lagere kosten: groepsopleidingen zijn goedkoper dan individuele opleidingen. Extraatje: er zijn ook geen verplaatsingskosten.
  • Flexibel: de locatie, tijdstip, taal van de opleiding (Nederlands, Frans of Engels) kies je volledig zelf.
  • Efficiënt: doordat alleen interne medewerkers deelnemen, is er geen tijd- en aandachtverlies door vragen van andere partijen. De focus ligt volledig op jouw bedrijf.

 

Wens je meer info? Contacteer ons. Hieronder vind je het volledige Nederlandstalige aanbod bedrijfsinterne opleidingen van de NBN Academy. Ontdek ook de Franstalige en Engelstalige opleidingen.

Ontdek alle bedrijfsinterne opleidingen