Overslaan en naar de inhoud gaan

Verfijn je expertise over normen

zoekt op de website naar webpagina’s, nieuwsberichten, opleidingen en events

Managementnormen behandelen thema’s zoals kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid, informatiebeveiliging, risicomanagement, projectmanagement, outsourcing en facility management. Ze helpen bedrijven om hun activiteiten beter te organiseren. Het NBN  staat bedrijven hierin bij met raad en daad.

 

Wat zijn managementnormen?

Managementnormen helpen bedrijven hun activiteiten beter te organiseren. Ze behandelen thema's zoals kwaliteit, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging, risicomanagement, projectmanagement, outsourcing of facility management.

Managementnormen vormen een leidraad voor bedrijven die hun activiteiten efficiënter willen organiseren. Maar de normen met succes toepassen, is vaak een complex proces. De juiste ondersteuning met praktische inzichten is op dat moment heel waardevol voor elk bedrijf. Daar kan het NBN bij helpen. Wij zetten de theorie om naar de praktische toepassing.

Als het Belgische lid van ISO (International Organization for Standardization) brengt het NBN je als eerste op de hoogte van nieuwe managementnormen. Daarnaast organiseren we ook opleidingen rond het gebruik van verschillende managementnormen in de NBN Academy.

Ontdek het opleidingsaanbod over managementnormen.

 

De educatieve rol van het NBN

Het NBN is het enige lid van ISO in België. Dat brengt ons in een unieke positie: we kunnen op een uitzonderlijk netwerk van Belgische en internationale docenten. Elk van hen is expert in een bepaald managementdomein. Vaak werken ze bovendien zelf mee aan de ontwikkeling van de ISO-managementnormen. Zo leer je de toepassing van de norm uit eerste hand.

De NBN-Academy garandeert dat:

  • je rechtstreeks toegang krijgt tot de kennis die aan de basis ligt van de norm;
  • je als eerste geïnformeerd bent over de evoluties op het vlak van ISO-managementnormen;
  • je les krijgt van en kan netwerken met nationale en internationale docenten.

 

Voor meer informatie over opleidingen en managementnormen,

neem contact op met het NBN via academy@nbn.be of +32 2 738 01 11.