Haal meer uit managementnormen met de NBN Academy

Managementnormen behandelen uiteenlopende thema’s zoals kwaliteit, veiligheid, milieubeheer, duurzaamheid, informatiebeveiliging, risico- en projectbeheer enzovoort. Wil je je expertise aanscherpen in een of meerdere domeinen? Dan ben je bij de NBN Academy aan het juiste adres. Bovendien biedt de NBN Academy over onderstaande thema's ook leertrajecten aan een scherpe prijs aan.

Vind leertrajecten en opleidingen per thema

Waarom een opleiding volgen bij het NBN?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • De trainers van de NBN Academy zijn experten in de normcommissies. Zij werken zelf mee aan de ontwikkeling van managementnormen en hebben dus kennis uit eerste hand.

 

Meet the experts: de docenten van de NBN Academy

Peter Blokland

Peter Blokland is verbonden aan de Delft University of Technology (TU Delft) en de Universiteit Antwerpen. Hij is gespecialiseerd in risicomanagement volgens de ISO 31000-norm en geeft hierover meerdere opleidingen aan de NBN Academy.

Lloyd's Register

Lloyd's Register is een toonaangevende provider van managementsystemen voor certificatie, verificatie en training die erkend is door de United Kingdom Accreditation Service (UKAS). Hun team bestaat uit ongeveer 20 specialisten. Ze hebben veel praktijkervaring met managementsystemen: ze zijn ervaren auditoren en trainers. Het NBN werkt met hen samen voor verschillende interne en lead auditor trainingen.

Joerdi Roels

Joerdi Roels is Lead Auditor en normenexpert bij Quess. Hij begeleidt organisaties bij het invoeren en optimaliseren van managementsystemen volgens ISO 14001, ISO 9001, ISO 45001 en ISO 26000. Daarvoor kan hij bogen op ruim 20 jaar ervaring in de wereld van normen en normalisatie.

Lieven Snauwaert

Lieven Snauwaert is zelfstandig consultant voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hij is een expert in ISO 9001, ISO 17025 en IATF 16949 en verzorgt opleidingen over deze normen aan de NBN Academy.

Heidi Vandenhende

Heidi Vandenhende is externe lead auditor en trainer bij Bureau Veritas Certification (BVC) en doceert aan de HoGent. Daarnaast geeft ze opleidingen aan de NBN Academy over managementsystemen. Haar specialisaties zijn ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en ISO 45001.

Bob Van Doorsselaere

Bob Van Doorsselaere werkt al bijna 20 jaar bij SGS, waar hij de rol van QHSE Manager Benelux vervult. Aan de NBN Academy staat hij in voor de ISO 17025-opleidingen.

Marie-Laure Ruyssen

Marie-Laure Ruyssen heeft meer dan tien jaar ervaring in Knowledge Management en is een expert en trainer in de domeinen Knowledge Management, Content & Document Managment, Tacit Knowledge Transfer en Succession Planning. Ze staat in voor de Nederlandstalige trainingen over Knowledge Management bij het NBN.