Voordelen

Wil je een opleiding rond managementnormen volgen, dan is het cruciaal het juiste opleidingsinstituut te kiezen. Vier redenen om voor de NBN Academy te kiezen:

1. Je bent als eerste op de hoogte

De NBN Academy is onderdeel van het NBN. In België is het NBN het unieke aanspreekpunt voor wie normen wil ontwikkelen, kopen of opleiding wil volgen rond de toepassing van managementnormen. Hierdoor kan de NBN Academy kort op de bal spelen en je steeds als eerste informeren over nieuwe normen. Bovendien maken onze docenten deel uit van de normcommissies en zitten zo aan de bron van kennis rond een bepaalde norm.

2. Praktijkgericht

Toegegeven, normen kunnen best ingewikkeld zijn. Bedrijven die normen succesvol willen toepassen lopen dikwijls tegen deze complexiteit aan. Het omzetten van de theorie van een norm naar de praktijk is de toegevoegde waarde van de NBN Academy. Onze docenten maken deel uit van een internationaal expertennetwerk, hebben een jarenlange ervaring en slaan de brug tussen theorie en de praktijk.

3. Gratis 30 dagen toegang tot de inhoud van de volledige NBN normen catalogus

Alle deelnemers aan een NBN Academy opleiding, krijgen gedurende 30 dagen gratis toegang tot de inhoud van de volledige NBN normen catalogus. Je kan dan meer dan 40.000 normen in de NBN catalogus raadplegen.

4. Ontvang het normdocument

Naast de hand-outs en de PDF-presentatie ontvang je ook de meest recente versie van de norm of het normontwerp op een USB-stick.

Voor meer informatie, contacteer ons.