Verbeter je kwaliteitsmanagement met ISO 9001

Kwaliteitsmanagement is cruciaal voor wie de kwaliteit van zijn producten of diensten hoog in het vaandel draagt en zo zijn klanttevredenbeid wil verbeteren. Maar hoe waak je over de efficiëntie van je kwaliteitsprocessen? ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement, is daarvoor het perfecte uitgangspunt.

De voordelen van ISO 9001 voor jouw organisatie

ISO 9001 legt de vereisten vast voor een goed geolied kwaliteitsmanagementsysteem. De norm ondersteunt bedrijven en organisaties om doeltreffender te werken en hun klanttevredenheid te verbeteren.

Concreet helpt ISO 9001 je bij het volgende:

  • efficiëntere processen implementeren – waardoor de productiviteit van je bedrijf of organisatie verhoogt en de interne kosten dalen;
  • de kwaliteit van je producten of diensten verbeteren – een absolute must voor meer tevreden klanten;
  • nieuwe markten aanboren – sommige sectoren of potentiële klanten zien ISO 9001 immers als een vereiste voor zakendoen;
  • mogelijke risico’s identificeren en aanpakken binnen je organisatie en interessante opportuniteiten spotten.

Waarom een opleiding volgen bij de NBN Academy?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN , zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • De trainers van de NBN Academy zijn experten in de normcommissies. Zij werken zelf mee aan de ontwikkeling van managementnormen en hebben dus kennis uit eerste hand.

De ISO 9001-opleidingen aan de NBN Academy

Van beginnende tot ervaren kwaliteitsmanagers, kmo-zaakvoerders of consultants en auditors: de NBN Academy biedt iedereen een gepaste ISO 9001-opleiding aan.

BASIS

Basisopleiding ISO 9001

Tijdens deze eendaagse opleiding leer je wat de ISO 9001-norm inhoudt, welke wijzigingen ze met zich meebrengt voor jouw organisatie en hoe je je daarop kan voorbereiden.

GEVORDERD

Diepgaande opleidingen, voor wie zijn of haar kennis verder wil aanscherpen:

ISO 9001:2015 - interne kwaliteitsaudits uitvoeren volgens ISO 19011

Een goed kwaliteitsmanagementsysteem vereist regelmatige audits. ISO 19011 helpt je om interne en externe audits uit te voeren van je managementsystemen.

ISO 9001 - Quality Management Systems Lead Auditor

In deze opleiding leer je om als hoofdauditor na te gaan of een kwaliteitsmanagementsysteem aan alle eisen van de ISO 9001:2015-norm voldoet.

EXPERT

Quality Master Class: latest trends in quality performance management

Ontdek de laatste ontwikkelingen in kwaliteitsmanagement tijdens deze driedaagse Engelstalige opleiding met internationale sprekers.