ISO 22301: Zekerheid van samenwerking in tijden van COVID19

Business Continuity (ISO 22301) wordt steeds populairder en wordt steeds vaker geëist vanuit grote opdrachtgevers, zeker in deze speciale tijden. Opdrachtgevers willen zekerheid dat ze met jou als bedrijf kunnen blijven samenwerken, ook tijdens COVID19. 
 
Tijdens deze opleiding van een halve dag bekijken we de basisprincipes betreffende het opmaken van een Business Continuity plan om op deze manier je klanten te kunnen overtuigen om met jou te blijven samenwerken. We bekijken de belangrijkste risico's die de Business Continuity in gedrang kunnen brengen, alsook de mogelijke aanpak van deze risico's.
 
Kan je deze sessie niet live bijwonen? Geen enkel probleem. De volledige opleiding wordt opgenomen en kan je na aanvraag per e-mail bezorgd worden.
 

Leerdoelstellingen van deze opleiding

Na deze opleiding:

  • Ken je de basisprincipes van ISO 22301
  • Ken je de basisprincipes voor het opmaken van een Business Continuity plan
  • Ken je de belangrijkste risico's die de Business Continuity in het gedrang kunnen brengen
  • Ken je de mogelijke aanpak van bovenstaande risico's

 

Meet the trainer

Heidi Vandenhende is externe lead auditor en trainer bij Bureau Veritas Certification (BVC) en doceert aan de HoGent. Daarnaast geeft ze opleidingen over managementsystemen aan de NBN Academy. Haar specialisaties zijn ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001.

NBN Learning Solutions

NBN Learning Solutions helpt organisaties bij het begrijpen en toepassen van normen en organiseert zowel open als bedrijfsinterne opleidingen rond managementnormen. 

 

Specifieke voorwaarden

Bekijk hier de Specifieke voorwaarden van NBN Learning Solutions.