ISO 9001-leertraject: een NBN certificaat in 6 maanden

Wie kwaliteitsbeheer zegt, zegt ISO 9001. Deze internationaal bewierookte managementnorm is een onmisbaar kader geworden voor tal van organisaties. Dat komt vooral omdat de norm de laatste jaren is uitgegroeid tot een belangrijk hulpmiddel voor het vormgeven van je hele organisatiebeleid: van het evalueren van risico’s en medewerkers- en klantentevredenheid tot het opzetten van duurzamere processen.

Wil je ISO 9001 snel volledig onder de knie hebben? De NBN Academy biedt je verschillende opleidingen aan, van basisopleiding tot lead auditor training. Bovendien kan je je ook inschrijven voor ons ISO 9001-leertraject waarbij je op zes maanden een gecertificeerde NBN-professional wordt.

 

Wat houdt het ISO 9001-leertraject in?

Je volgt drie opleidingen rond ISO 9001: een basisopleiding, een training rond interne audits en een gevorderde audittraining. Op het einde van de rit neem je een certificaat van het NBN mee naar huis. Je kan er ook voor kiezen om hierna nog een aansluitende Masterclass voor QHSE-managers te volgen.

Basisopleiding ISO 9001: tijdens deze tweedaagse opleiding leer je wat de ISO 9001-norm precies inhoudt, wat dat betekent voor jouw organisatie en hoe je je hierop kan voorbereiden.

Gevorderde training: interne audits ISO 9001: de norm eist dat je regelmatig interne audits uitvoert om je kwaliteitsmanagementsysteem te evalueren. Dat gebeurt aan de hand van ISO 19011, dé wereldwijde referentie voor het auditen van managementsystemen. Na deze trainingsdagen organiseer je voortaan zelf de interne audits in je organisatie.

Gevorderde training: lead auditor ISO 9001: tijdens onze Lead Assessor Course leer je hoe je nagaat of een kwaliteitsmanagementsysteem aan alle eisen van de norm ISO 9001:2015 voldoet. Ook de bredere rol van de hoofdauditor, de auditvoorbereiding en de rapportering komen uitgebreid aan bod.

 

Wie kan deelnemen?

Iedereen die ISO 9001 in een professionele context wil toepassen, is welkom: van zaakvoerders en directieleden over kwaliteitsmanagers tot interne en externe auditoren.

 

Jouw 4 voordelen:

  • Onschatbare expertise en knowhow: de trainers van de NBN Academy zetelen in normcommissies en hebben tonnen praktijkervaring. Je deelt bovendien kennis en ervaringen met andere professionals uit het leertraject.
  • Maximale impact: door de vier opleidingen snel na elkaar te volgen, geef je je organisatie op enkele maanden tijd een enorme boost op het vlak van kwaliteitsmanagement. Theorie en praktijk gaan hand in hand via deze formule.
  • Ondersteuning door het NBN: als enige Belgische lid van ISO en CEN, bevindt het NBN zich aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • Certificaat als kroon op het werk: het NBN-certificaat bewijst dat je de leerdoelstellingen van de verschillende opleidingen vlot beheerst. Zo heb je een extra troef in handen voor je professionele loopbaan.

 

TRAJECT

Leertraject ISO 9001 - NBN-certified Quality professional

Wil jij een gecertificeerde NBN-professional worden voor kwaliteitsmanagement? Schrijf je vandaag in en krijg meteen 15% korting.

BASIS

Basisopleiding ISO 9001

Tijdens deze eendaagse opleiding leer je wat de ISO 9001-norm inhoudt, welke wijzigingen ze met zich meebrengt voor jouw organisatie en hoe je je daarop kan voorbereiden.

GEVORDERD

Diepgaande opleidingen, voor wie zijn of haar kennis verder wil aanscherpen:

ISO 9001:2015 - interne kwaliteitsaudits uitvoeren volgens ISO 19011

Een goed kwaliteitsmanagementsysteem vereist regelmatige audits. ISO 19011 helpt je om interne en externe audits uit te voeren van je managementsystemen.

ISO 9001 - Quality Management Systems Lead Auditor

In deze opleiding leer je om als hoofdauditor na te gaan of een kwaliteitsmanagementsysteem aan alle eisen van de ISO 9001:2015-norm voldoet.

EXPERT

Quality Master Class: latest trends in quality performance management

Ontdek de laatste ontwikkelingen in kwaliteitsmanagement tijdens deze driedaagse Engelstalige opleiding met internationale sprekers.

Masterclass QHSE-managers

Deze tweedaagse masterclass is geschikt voor QHSE-managers die zich willen ontwikkelen tot volwaardig Business Partner. De opleiding geeft je handvatten om vaardigheden (presenteren, adviseren, beïnvloeden en faciliteren) te ontwikkelen die je nodig hebt in jouw veranderende rol als QHSE-manager.