ISO 14001: opleidingen rond dé internationale norm voor milieumanagement

Een effectief milieubeheersysteem is meer dan ooit nodig om een organisatie duurzaam te maken. ISO 14001 biedt je hiervoor een essentieel raamwerk. Hiermee kan je relevante milieu-indicatoren identificeren, prioriteren, controleren, bewaken en verbeteren.

Een opleidingsaanbod op maat

Wil je ISO 14001 als beginnende milieumanager snel volledig onder de knie hebben? Of wil je je huidige expertise verder uitdiepen? NBN Learning Solutions heeft de perfecte formule voor jou, op een centrale locatie of bij jou op kantoor.

Waarom voor NBN Learning Solutions kiezen?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

  • De trainers van NBN Learning Solutions zijn ervaren experten. Bovendien zijn ze zelf actief in normcommissies rond managementnormen, waardoor ze kennis uit eerste hand delen.

 

Van start met ISO 14001? 

Ben je nog niet volledig vertrouwd met dé internationale norm rond milieumanagement, dan biedt NBN Learning Solutions je volgende opleiding aan:

1. Basisopleiding ISO 14001

Tijdens deze dagopleiding leer je de norm kennen, evenals de verschillende facetten en het belang van milieubeheer. Bovendien wordt de High Level Structure (HLS) uitgelegd.

Je expertise rond ISO 14001 uitdiepen? 

Heb je al enige voorkennis rond ISO 14001 en milieumanagement, dan is dit opleidingsaanbod je op het lijf geschreven: 

1. ISO 14001 - interne audits uitvoeren

Binnenkort meer informatie.

2. ISO 14001 - Environmental Management Systems Lead Auditor

Tijdens deze intensieve vijfdaagse training leer je het milieubeheer in je organisatie te beoordelen volgens de vereisten van ISO 14001. De nadruk in deze training ligt op de rol en expertise van de Lead Auditor.

ISO 14001 bij jou op kantoor? Plan een bedrijfsinterne opleiding

Als je op zoek bent naar een efficiënte oplossing om meerdere medewerkers tegelijk een opleiding rond ISO 14001 aan te bieden, dan komt NBN Learning Solutions tot bij jou. We brengen samen de opleidingsnoden van je organisatie in kaart en stellen daarna een gepersonaliseerd programma samen. De locatie, het tijdstip en de taal van de gekozen opleiding(en) kies je zelf.

Meer weten? Contacteer ons via learningsolutions@nbn.be of +32 2 738 01 11.