ISO/IEC 27001: opleidingen rond informatiebeveiliging

Met een Information Security Management System (of ISMS) bewaak je de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van al je data. Zo vermijd je niet alleen datalekken en misbruik, maar win je het vertrouwen van klanten, partners en andere stakeholders.

Dankzij de internationale norm ISO/IEC 27001 liggen die voordelen binnen het handbereik van elk type organisatie. De norm bundelt immers de eisen voor het opzetten, implementeren en continu verbeteren van een doeltreffend ISMS.

Een opleidingsaanbod op maat

Wil je een algemene introductie over het ‘hoe’ en ‘waarom’ van een ISMS volgens ISO/IEC 27001? Of ben je op zoek naar een training rond interne audits van een ISMS? NBN Learning Solutions heeft de perfecte formule voor jou.

Van start met ISO/IEC 27001? 

Ben je nog niet volledig vertrouwd met dé internationale norm rond informatiebeveiliging via een managementsysteem, dan biedt NBN Learning Solutions je volgende optie: 

1. Basisopleiding ISO/IEC 27001

Tijdens deze tweedaagse opleiding bekijken we de normvereisten in detail en gaan we dieper in op de eigenschappen en voordelen van een efficiënt ISMS. 

Bekwaam worden in het auditen van een ISMS volgens ISO/IEC 27001? 

Beheers je de basis van een ISMS en gaat je aandacht uit naar interne audits, dan is deze opleiding je op het lijf geschreven: 

2. Interne Auditor Training ISO/IEC 27001

Een managementsysteem voor informatiebeveiliging moet continu up-to-date zijn. Regelmatige interne audits zijn dan ook noodzakelijk. Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je de knepen van het vak.

3. Lead Auditor Training ISO/IEC 27001

Deze vijfdaagse cursus is gericht op het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in het auditen van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. 

Waarom voor NBN Learning Solutions kiezen?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron van alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • De trainers van NBN Learning Solutions zijn ervaren experten. Bovendien zijn ze zelf actief in normcommissies rond managementnormen, waardoor ze kennis uit eerste hand delen.

 

ISO/IEC 27001 bij jou op kantoor? Organiseer een bedrijfsinterne opleiding

Als je op zoek bent naar een efficiënte oplossing om meerdere medewerkers tegelijk een opleiding rond ISO/IEC 27001 aan te bieden, dan komt het NBN tot bij jou.

Contacteer ons