ISO 31000: opleidingen rond risicomanagement

De internationale managementnorm bij uitstek voor risicomanagement - ISO 31000 - is bij alsmaar meer organisaties een must-have geworden. Op risicobeheer staat immers geen prijs. Maar weet je ook wat de norm precies inhoudt en hoe je er effectief mee aan de slag gaat?

Een opleidingsaanbod op maat

Wil je ISO 31000 als beginnende risicomanager snel volledig onder de knie hebben? Of wil je je huidige expertise verder uitdiepen? NBN Learning Solutions heeft de perfecte formule voor jou, op een centrale locatie, virtueel of bij jou op kantoor.

Waarom voor NBN Learning Solutions kiezen?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • De trainers van NBN Learning Solutions zijn ervaren experten. Bovendien zijn ze zelf actief in normcommissies rond managementnormen, waardoor ze kennis uit eerste hand delen.

 

Van start met ISO 31000? 

Ben je nog niet volledig vertrouwd met dé internationale norm rond risicomanagement, dan biedt NBN Learning Solutions je de basisopleiding aan:

1. Basisopleiding ISO 31000 (Engelstalig)

Tijdens deze opleiding (3 dagen) leer je de norm kennen. Wat houdt ISO 31000 in en welke eisen worden in de norm gespecificeerd? Deze training is een essentieel startpunt wanneer jij of jouw organisatie met ISO 31000 aan de slag wil.

Je expertise rond ISO 31000 uitdiepen? 

Heb je al enige voorkennis rond ISO 31000 en risicomanagement, dan is dit opleidingsaanbod je op het lijf geschreven: 

1. Risicomanagement en risk based auditing

Tijdens deze dagopleiding leer je wat de belangrijkste risico's zijn en hoe je die beheerst, ken je de succesfactoren van een risicomanagementsysteem, ben je in staat om ook bij andere normen risicogericht te handelen, begrijp je waar externe auditoren op letten bij audits rond ISO 31000, kan je zelf een auditplan opstellen en kan je aanbevelingen formuleren voor het management.

2. Risk Management with ISO 31000 - Advanced level (Engelstalig)

In deze vijfdaagse Engelstalige interactieve training leer en oefen je hoe je het ISO 31000 kader kan ontwikkelen dat aansluit op jouw behoeften en wensen.Je werkt aan je eigen case om het beleid, de plannen en procedures te produceren die nodig zijn om ISO 31000 met succes te implementeren in je organisatie. 

ISO 31000 bij jou op kantoor? Organiseer een bedrijfsinterne opleiding

Als je op zoek bent naar een efficiënte oplossing om meerdere medewerkers tegelijk een opleiding rond ISO 31000 aan te bieden, dan komt NBN Learning Solutions tot bij jou. We brengen samen de opleidingsnoden van je organisatie in kaart en stellen daarna een gepersonaliseerd programma samen. De locatie, het tijdstip en de taal van de gekozen opleiding(en) kies je zelf.

Meer weten? Contacteer ons via learningsolutions@nbn.be of +32 2 738 01 11.