ISO 45001: opleidingen rond gezondheid en veiligheid op het werk

Wie veiligheid en gezondheid op de werkvloer zegt, zegt ISO 45001. Deze internationaal erkende managementnorm is een onmisbaar kader geworden voor organisaties die begaan zijn met de gezondheid en veiligheid van medewerkers.

Een opleidingsaanbod op maat

 • Wil je de basis van ISO 45001 snel onder de knie hebben? Ontdek de e-learning 'Fundamenten van ISO 45001'.
 • Wil je je huidige expertise verder uitdiepen? Bekijk onze Master Track ISO 45001: alles over veiligheids-en gezondheidsmanagemenet op het werk in een uniek leertraject.

Van start met ISO 45001? 

Wil je graag de basiskennis snel onder de knie krijgen. Dan is dit de geknipte opleiding voor jou!

e-learning: Fundamenten van ISO 45001

Onze experten in veiligheids- en gezondheidsmanagement hebben een mix van theorie, voorbeelden, getuigenissen en oefeningen in een aantrekkelijk online leerplatform gegoten.

 • Geen voorkennis vereist.
 • Je leert waar en wanneer je wil aan je eigen tempo.
 • Diploma ISO 45001 Certified Associate.

Je expertise rond ISO 45001 uitdiepen? 

Je wenst je professioneel te vervolmaken in ISO 45001 en veiligheids- en gezondheidsmanagement, dan is dit opleidingsaanbod je op het lijf geschreven: 

Master Track ISO 45001: alles over veiligheid en gezondheid op het werk in een uniek leertraject

We starten met de e-learning 'Fundamenten van ISO 45001' om iedereen hetzelfde kennisniveau bij te brengen en behandelen bijkomend meer geavanceerde onderwerpen in de klas.

De Master Track ISO 45001 bestaat uit vier delen:

 1. De e-learning als introductie: Fundamenten van ISO 45001
 2. Een klassikale sessie over het toepassen van ISO 45001
 3. Een klassikale sessie over interne audits
 4. Een eindproef met klassikale presentatie
 • Je leert de normeisen van ISO 45001 te interpreteren en toe te passen binnen de eigen professionele context. Bovendien maak je kennis met een aantal managementtechnieken die je kan toepassen in veiligheids- en gezondkwaliteitsmanagement.
 • Ook zet je je eerste stappen in de wereld van managementsysteemaudits en leer je bijvoorbeeld auditrapporten opmaken.
 • Je krijgt een gepersonaliseerde opdracht om jouw opgebouwde kennis echt toe te passen. Als je slaagt voor het examen en de eindproef, ontvang je het diploma ISO 45001 Certified Master.

Waarom een opleiding volgen bij het NBN?

 • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
 • De trainers van NBN Learning Solutions zijn ervaren experten. Bovendien zijn ze zelf actief in normcommissies rond managementnormen, waardoor ze kennis uit eerste hand delen. 
 • Wij bieden volledig nieuwe leerervaringen ondersteund door de beste technologieën: e-learning, blended learning en virtual classrooms.

 

ISO 45001 bij jou op kantoor? Organiseer een bedrijfsinterne opleiding

Als je op zoek bent naar een efficiënte oplossing om meerdere medewerkers tegelijk een opleiding rond ISO 45001 aan te bieden, dan komt NBN Learning Solutions tot bij jou. 

Contacteer ons