Voordelen

Als je een opleiding rond managementnormen wilt volgen, is het cruciaal het juiste opleidingsinstituut te kiezen.

Vier redenen om voor de NBN Academy te kiezen:

 

  1. Je bent als eerste op de hoogte

    De NBN Academy is onderdeel van het NBN. Het NBN is in België het unieke aanspreekpunt voor wie normen wil ontwikkelen, kopen en opleiding wil volgen rond de toepassing van managementnormen. Hierdoor kan de NBN Academy kort op de bal spelen en je steeds als eerste informeren over nieuwe normen

  2.  
  3. . Dit laat ook jouw bedrijf toe om als eerste op de hoogte te zijn[DT1] . Bovendien maken onze docenten deel uit van de normcommissies en zitten zo aan de bron van kennis rond een bepaalde norm.
  4. 2.Praktijkgericht
  5. Toegegeven, normen kunnen best ingewikkeld zijn. Bedrijven die normen succesvol willen toepassen lopen dikwijls tegen deze complexiteit aan. Het omzetten van de theorie van een norm naar de praktijk is de toegevoegde waarde van de NBN Academy. Onze docenten maken deel uit van een internationaal expertennetwerk, hebben een jarenlange ervaring en slaan de brug van de theorie naar de praktijk. Ook komen tijdens onze opleidingen tal van cases aan bod.
  6. 3.Gratis 30 dagen toegang tot de inhoud van de volledige NBN normen catalogus
  7. Alle deelnemers aan een NBN Academy opleiding, krijgen gedurende 30 dagen gratis toegang tot de inhoud van de volledige NBN normen catalogus – meer dan 40.000 normen. In de NBN catalogus kan je alle normen raadplegen.
  8. 4.Ontvang gratis het normdocument

Naast de hand-outs en de PDF-presentatie ontvang je ook gratis de meest recente versie van de norm of het normontwerp op een USB-stick.

Voor meer informatie, contacteer ons.