Workshop myNBN: het digitale platform voor normen helder uitgelegd

Je eigen collectie aan Belgische, Europese en internationale normen online beheren? Dat doe je via myNBN. Om je een vliegende start te geven, organiseert het NBN elke maand – behalve in juli en augustus – een gratis workshop. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in.

 

Waarom een workshop volgen?

myNBN biedt een brede waaier een mogelijkheden om normen binnen je organisatie optimaal te laten renderen. Een greep uit de opties:

  • Snelle raadpleging – je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van zowat 50.000 normen. Die lees je in jouw voorkeurstaal (NL, FR, EN of DE) op elk moment van de dag.
  • Altijd up-to-date – het platform houdt je op de hoogte van eventuele wijzigingen in normteksten. Zo verwijs je altijd naar de laatste normversie en implementeer je de juiste elementen.
  • Makkelijk delen – de gecentraliseerde normencollectie kan je delen met meerdere collega’s. Jij beslist wie wat ziet en je krijgt ook toegang tot handige gebruikersrapporten.

 

De gouden regel: hoe beter je deze en andere functionaliteiten beheerst, hoe meer voordeel je eruit haalt. En met een workshop laat je niets aan het toeval over.

 

Wat leer je tijdens een workshop?

Op 2 uur tijd ontdek je onder andere hoe je bestellingen plaatst, hoe je normen toevoegt aan je collectie, wat ‘favoriete normen’ zijn en waar je alles terugvindt. Beheerders van het platform krijgen dan weer concrete richtlijnen over hoe ze collega’s toegang geven en bestellingen goedkeuren. Kortom: voor ieder wat wils. Heb je op het einde toch nog vragen, dan krijg je tijdens de vragenronde een gepast antwoord.

 

Wie is welkom op de workshops?

We richten ons zowel tot organisaties die overwegen om met myNBN van start te gaan als tot organisaties die al met de gepersonaliseerde normencatalogus werken.

 

Wanneer vinden de workshops plaats?

In 2020 kan je gratis deelnemen aan een workshop over myNBN op een van deze data:

  • 23 april 2020 – Nederlands 
  • 19 mei 2020 – Frans
  • 23 juni 2020 – Nederlands
  • 24 september 2020 – Frans
  • 27 oktober 2020 – Nederlands
  • 24 november 2020 – Frans
  • 15 december 2020 – Nederlands 

 

Meer weten over de gratis workshops rond myNBN?

Geef ons een seintje via sales@nbn.be of +32 2 738 01 11.

 

 

NBN Learning Solutions

NBN Learning Solutions helpt organisaties bij het begrijpen en toepassen van normen. NBN Learning Solutions is een onderdeel van het NBN (Bureau voor Normalisatie) en organiseert zowel open als bedrijfsinterne opleidingen rond managementnormen. Het NBN is in België het unieke aanspreekpunt voor wie normen wil ontwikkelen, kopen of opleiding wil volgen rond de toepassing van managementnormen.

 

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van NBN Learning Solutions.