Workshop myNBN: het digitale platform voor normen helder uitgelegd

Je eigen collectie aan Belgische, Europese en internationale normen online beheren? Dat doe je via myNBN. Om je een vliegende start te geven, organiseert het NBN elke maand – behalve in juli en augustus – een gratis workshop. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in.

 

Waarom een workshop volgen?

myNBN biedt een brede waaier aan mogelijkheden om normen binnen je organisatie optimaal te laten renderen. Een greep uit de opties:

  • Snelle raadpleging – je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van zowat 50.000 normen. Die lees je in jouw voorkeurstaal (NL, FR, EN of DE) op elk moment van de dag.
  • Altijd up-to-date – het platform houdt je op de hoogte van eventuele wijzigingen in normteksten. Zo verwijs je altijd naar de laatste normversie en implementeer je de juiste elementen.
  • Makkelijk delen – de gecentraliseerde normencollectie kan je delen met meerdere collega’s. Jij beslist wie wat ziet en je krijgt ook toegang tot handige gebruikersrapporten.

 

De gouden regel: hoe beter je deze en andere functionaliteiten beheerst, hoe meer voordeel je eruit haalt. En met een workshop laat je niets aan het toeval over.

 

Wat leer je tijdens een workshop?

Op 2 uur tijd ontdek je onder andere hoe je bestellingen plaatst, hoe je normen toevoegt aan je collectie, wat ‘favoriete normen’ zijn en waar je alles terugvindt. Beheerders van het platform krijgen dan weer concrete richtlijnen over hoe ze collega’s toegang geven en bestellingen goedkeuren. Kortom: voor ieder wat wils. Heb je op het einde toch nog vragen, dan krijg je tijdens de vragenronde een gepast antwoord.

 

Wie is welkom op de workshops?

We richten ons zowel tot organisaties die overwegen om met myNBN van start te gaan als tot organisaties die al met de gepersonaliseerde normencatalogus werken.

 

Meer weten over de gratis workshops rond myNBN?

Geef ons een seintje via sales@nbn.be of +32 2 738 01 11.

 

 

NBN Learning Solutions

NBN Learning Solutions helpt organisaties bij het begrijpen en toepassen van normen en organiseert zowel open als bedrijfsinterne opleidingen rond managementnormen. 

Bekijk hier de Specifieke voorwaarden van NBN Learning Solutions.