NBN Learning Solutions: opleidingen op jouw maat

Cursisten en trainers zijn het erover eens: bij een opleiding staat een positieve verandering in kennis en gedrag centraal. Een opleiding moet een ervaring zijn waar je een goed gevoel aan overhoudt. En dat kan alleen als de opleiding aansluit bij je concrete verwachtingen, doelstellingen en ambities.

Het NBN helpt jou als toegewijde partner die positieve verandering te realiseren. Daarom bieden we niet zomaar standaardopleidingen aan, maar een waaier aan leerformules op jouw maat: NBN Learning Solutions.

NBN Learning Solutions staan voor:

  • een persoonlijke ervaring afgestemd op je werkcontext;
  • maximale flexibiliteit, want je leert waar en wanneer je wil;
  • kennis uit eerste hand van trainers die meeschrijven aan de ISO-normen;
  • zekerheid dat je lessen altijd doorgaan;
  • bewezen resultaat met een test en NBN Certified-diploma.

Kortom, een unieke leerervaring met resultaat. Dankzij het veelzijdige aanbod verruim je je kennis over managementnormen zoals kwaliteit, veiligheid, milieubeheer, duurzaamheid, informatiebeveiliging en risicobeheer, zoals jij dat wil.

Vind leertrajecten en opleidingen per thema

Waarom een opleiding volgen bij het NBN?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • De trainers van NBN Learning Solutions zijn experten in de normcommissies. Zij werken zelf mee aan de ontwikkeling van managementnormen en hebben dus kennis uit eerste hand.

 

Meet the experts: de docenten van NBN Learning Solutions

Peter Blokland

Peter Blokland is verbonden aan de Delft University of Technology (TU Delft) en de Universiteit Antwerpen. Hij is gespecialiseerd in risicomanagement volgens de ISO 31000-norm en geeft hierover meerdere opleidingen aan NBN Learning Solutions.

Lloyd's Register

Lloyd's Register is een toonaangevende provider van managementsystemen voor certificatie, verificatie en training die erkend is door de United Kingdom Accreditation Service (UKAS). Hun team bestaat uit ongeveer 20 specialisten. Ze hebben veel praktijkervaring met managementsystemen: ze zijn ervaren auditoren en trainers. Het NBN werkt met hen samen voor verschillende interne en lead auditor trainingen.

Joerdi Roels

Joerdi Roels is Lead Auditor en normenexpert bij Quess. Hij begeleidt organisaties bij het invoeren en optimaliseren van managementsystemen volgens ISO 14001, ISO 9001, ISO 45001 en ISO 26000. Daarvoor kan hij bogen op ruim 20 jaar ervaring in de wereld van normen en normalisatie. Joerdi is bij NBN Learning Solutions tevens programmaleider van de ISO 9001 Master Track.

Lieven Snauwaert

Lieven Snauwaert is zelfstandig consultant voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hij is een expert in ISO 9001, ISO 17025 en IATF 16949 en verzorgt opleidingen over deze normen aan NBN Learning Solutions.

Heidi Vandenhende

Heidi Vandenhende is externe lead auditor en trainer bij Bureau Veritas Certification (BVC) en doceert aan de HoGent. Daarnaast geeft ze opleidingen aan NBN Learning Solutions over managementsystemen. Haar specialisaties zijn ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en ISO 45001.

Bob Van Doorsselaere

Bob Van Doorsselaere werkt al bijna 20 jaar bij SGS, waar hij de rol van QHSE Manager Benelux vervult. Aan NBN Learning Solutions staat hij in voor de ISO 17025-opleidingen.