NBN Learning Solutions: opleidingen op jouw maat

Naar de opleidingskalender

Vind leertrajecten en opleidingen per thema

Waarom een opleiding volgen bij het NBN?

  • Als enige Belgische lid van ISO en CEN, zit het NBN zit aan de bron voor alles wat normen betreft. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • De trainers van NBN Learning Solutions zijn experten in de normcommissies. Zij werken zelf mee aan de ontwikkeling van managementnormen en hebben dus kennis uit eerste hand.

 

Meet the experts: de docenten van NBN Learning Solutions

Joerdi Roels

Joerdi Roels is Lead Auditor en normenexpert. Hij begeleidt organisaties bij het invoeren en optimaliseren van managementsystemen volgens ISO 14001, ISO 9001, ISO 45001 en ISO 26000. Daarvoor kan hij bogen op ruim 20 jaar ervaring in de wereld van normen en normalisatie. Joerdi is bij NBN Learning Solutions programmaleider van de ISO 9001 Master Track.

Heidi Vandenhende

Heidi Vandenhende is externe lead auditor en trainer en doceert aan de HoGent. Daarnaast geeft ze opleidingen aan NBN Learning Solutions over managementsystemen. Haar specialisaties zijn ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en ISO 45001.

Bob Van Doorsselaere

Bob Van Doorsselaere werkt als QHSE Manager Benelux. Aan NBN Learning Solutions staat hij in voor de ISO/IEC 17025-opleidingen.