Voordelen van het NBN-platform

Hoe beheer je efficiënt en op een copyright-compliant manier je normen? Via een abonnement op het NBN-platform is normbeheer een koud kunstje. Ontdek alle voordelen op deze pagina!
Naar onze formules
Een individuele norm aankopen gaat eenvoudig en snel via de NBN-webshop. Echter is het van belang dat alle normen die je via NBN aankoopt, beschermd zijn door auteursrecht. Dit betekent dat alle normen uitsluitend bedoeld zijn voor persoonlijk gebruik. Het is dus niet toegestaan om ze te kopiëren of te reproduceren. Meer informatie over normen en auteursrecht vind je in onze gratis whitepaper.
Afhankelijk van het aantal gebruikers en het aantal normen of de nood aan de meest recente versies, ... is een abonnement op het NBN-platform de beste oplossing.

Met een abonnement op het NBN-platform...

Werk je compliant met normen

Zo kan je op een legale manier normen delen en beheren doorheen heel je organisatie of dit nu in België, China of Amerika is.

Ben je altijd up to date

Je hebt altijd toegang tot de laatste versie van de normen waarop je bent geabonneerd. Via je favorieten krijg je hier zelfs een melding van.

Heb je alle beschikbare talen

Het platform is beschikbaar in 4 talen (NL, EN, FR & DU) én je hebt meteen alle beschikbare taalversies van de normen in jouw collectie.

Bespaar je geld en tijd

Vermijd dubbele aankopen en verouderde versies, ... Heel de organisatie heeft snel en overal toegang.

Benieuwd naar al onze oplossingen?

Verken de verschillende formules en ontdek welke het best bij jouw bedrijf past. Twijfel je nog? Het NBN-team staat klaar om samen met jou en je organisatie de beste keuze te maken.

Naar onze oplossingen

Hoe werkt het?

Ben je benieuwd naar hoe het NBN-platform eruitziet en wat je ermee kan? Ontdek het in onze NBN-platformgids!

Verken de look and feel van ons platform en zie hoe het je normbeheer kan transformeren.
Bekijk de video's op YouTube

Wat klanten zeggen over het NBN-platform

Alle normen op één platform, dat vind ik een ongelofelijke troef. Bovendien heeft iedere medewerker op eender welk moment en vanop eender welke locatie toegang. NBN heeft de digitale trein niet gemist en daar ben ik blij om.
Alain Dragon
Engineering Studies Manager - Fluxys
Lees meer
Via het platform hebben we vlot toegang tot alle relevante normen, bovendien in verschillende talen. Een nieuwe normaanvraag is bliksemsnel beschikbaar, zodat we meteen kunnen overgaan tot verdere concrete acties.
Vera De Glas
R&D-Ingenieur - Sioen
Lees meer

Twijfel je nog of heb je vragen voor ons?

Schrijf je in voor het webinar ‘Zorgeloos aan de slag met normen’. Ontdek hoe je  eenvoudig toegang krijgt tot normen en hoe je deze kan beheren via het NBN-platform. Er is ruimte voor vragen en je krijgt ook een demo van het platform.

Schrijf je nu in

Normen & Auteursrecht: Wat zijn de do’s en de don’ts?

Waarom is het belangrijk om op een copyright-compliant manier om te gaan met normen? Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie? We sommen ze voor je op in deze whitepaper. Download nu gratis!
Bedankt voor je interesse! De link naar de whitepaper ‘Normen & Auteursrecht’ werd naar jouw e-mailadres verzonden.Je kan hem hieronder ook meteen downloaden.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het later opnieuw, of neem meteen contact op met info@nbn.be.

Neem contact op

Iets niet duidelijk of wil je ergens extra uitleg bij?
Twijfel niet om ons te contacteren.
Contacteer ons