Domeinen

Wil je jouw expertise en ervaring gebruiken om mee normen te ontwikkelen? Kies welk domein het best bij je past!

Gebruik je kennis om zelf normen te creëren!

Normen komen tot stand in zogenaamde normcommissies. Een zware term, maar eigenlijk zijn dat gewoon bijeenkomsten van mensen zoals jij die veel kennis en ervaring hebben in een bepaald domein. Ze delen die expertise met elkaar om tot zo goed mogelijke afspraken te komen over een specifiek onderwerp. De beste afspraken worden dan in een tekst gegoten en zo ontstaat een norm.

Heb jij veel kennis in een domein?

Heb jij kennis opgebouwd in een domein? Laat je stem horen en draag bij aan de ontwikkeling van normen door deel te nemen aan een normcommissie. Deze commissies vormen het hart van het normalisatieproces, waar experten samenwerken om normen te definiëren en bij te werken.

Hoe doe je mee aan normontwikkeling? Lees hier hoe je jouw inzichten en ervaringen kunt inzetten om de normen in jouw vakgebied te beïnvloeden. Samen met jou en de sectorale operatoren bouwen we aan een sterke basis voor kwaliteit en innovatie.

Doe mee aan normontwikkeling

Domeinen in de kijker

Webinar: "Standardisation - The Basics"

Wil je graag zelf mee normen ontwikkelen? Maar kom je er liever eerst wat meer over te weten? Volg dan ons Webinar "Standardisation - The Basics". Daar geven we je meer inzicht van wat normontwikkeling is.

Ik schrijf me in voor "Standardisation - The Basics"

Neem contact met ons op

Is er iets niet duidelijk of wil je ergens extra uitleg bij?
Twijfel niet om ons te contacteren!
Contacteer ons