NBN ISO/IEC 27013 verenigt informatiebeveiliging en een uitstekende service

10/2/2023
Decorative

Normen en systemen om informatie te beveiligen zijn nog nooit zo belangrijk geweest als in de huidige digitale wereld. Cyberaanvallen zijn een van de grootste risico's waarmee een organisatie te maken kan krijgen.

We moeten ons dus beschermen tegen cyberaanvallen – en daar biedt de ISO/IEC 27000-serie over beveiligingstechnieken voor informatietechnologie het antwoord op.

NBN ISO/IEC 27013:2021: Informatiebeveiliging, cyberbeveiliging en privacybescherming – Richtlijnen voor de geïntegreerde implementatie van ISO/IEC 27001 en ISO/IEC 20000-1 is een toevoeging aan de basisnorm ISO/IEC 27001.

Informatiebeveiliging en service combineren

Steeds meer organisaties combineren een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISO/IEC 27001) met een servicemanagementsysteem (ISO/IEC 20000-1).

In zo’n geïntegreerd systeem beheert een organisatie de kwaliteit van haar diensten efficiënt, verwerkt ze feedback van klanten en lost ze problemen op, terwijl de informatie veilig blijft.

NBN ISO/IEC 27013:2021 biedt een systematische aanpak om de integratie van een informatiebeveiligingsbeheersysteem met een servicemanagementsysteem te vergemakkelijken.  

Koop de nieuwe norm aan

Koop normen

Bedankt voor je interesse!
De link naar de whitepaper over normen voor kmo's werd naar jouw e-mailadres verzonden.
Je kan hem hieronder ook meteen downloaden.
Oeps, er ging iets mis. Probeer het later opnieuw, of neem meteen contact op met info@nbn.be.

Gerelateerde artikels

Bekijk alle artikels
Arrow pointing right