Ook jij kan lid worden van de commissie voedselproducten

Ontdek waarom deelnemen aan de normcommissie een slimme zet is en welke voordelen het jou oplevert.
Een berg voedsel afval
"
"

Als lid van de Belgische normcommissie:

Heb je invloed op sectornormen

Speel een cruciale rol in het bepalen en beïnvloeden van de normen die jouw sector vormgeven.

Breid je je netwerk uit

Werk samen met Belgische en Internationale experts uit jouw vakgebied en breid je netwerk uit.

Blijf je op de hoogte van ontwikkelingen

Je bent als eerste op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen & trends. Dit versterkt de concurrentiepositie van je organisatie.

Kan je jouw expertise delen

Deel jouw ervaring en expertise met andere toonaangevende experts, 
en draag actief bij aan de ontwikkeling van normen en innovatie.

Wie zoeken we?

Iedereen met een interessante kijk op voedselproducten, van productie tot consumptie, mag deelnemen aan de Belgische normcommissie. We zoeken in het bijzonder experten in managementsystemen voor voedselveiligheid en experten in voedselverspilling, of het nu gaat om grote bedrijven of KMO’s, onderzoekers, overheden, enz. Kennis van normen is niet vereist.
Word nu lid

Activiteiten van de normcommissie

De Belgische normcommissie NBN/I034: food products vertegenwoordigt België bij de internationale normontwikkeling van de commissie ISO/TC 34. Deze ontwikkelt normen die betrekking hebben op de voedselketen, van primaire productie tot consumptie. Deze normen omvatten bijvoorbeeld terminologie, bemonstering, test- en analysemethoden, productspecificaties, voedsel- en voederveiligheid en kwaliteitsbeheer, en voorschriften voor verpakking, opslag en vervoer. NBN/I034 zal in het bijzonder focussen op subcommissies ISO/TC 34/SC 17 ‘Management systems for food safety’ en ISO/TC 34/SC 20 ‘Food loss and waste’, maar ook experten die in andere subcommissies van ISO/TC 34 willen deelnemen zijn welkom in onze normcommissie.

Bekijk hier welke normen er onder ontwikkeling zijn bij ISO/TC 34.

Veelgestelde vragen

Interessante artikels

Bekijk alle artikels
Arrow pointing right
No items found.

Bepaal zelf normen en richtlijnen voor jouw vakgebied

Schrijf je in als expert in de Belgische normcommissie 
via onderstaande knop!