Belangrijk bericht: het NBN werkt onverminderd voort

dit is de taalnl

Belangrijk bericht: het NBN werkt onverminderd voort

Hoewel de coronacrisis een alsmaar grotere impact heeft op het publieke en professionele leven, blijft het NBN-team vlot bereikbaar. Dankzij onze ervaring met telewerken en virtuele meetings schakelden we naadloos over naar een volledig digitale dienstverlening. Zonder in te boeten aan kwaliteit en met de gezondheid van onze medewerkers en klanten als hoogste prioriteit. Het resultaat: al je vragen rond myNBN, opleidingen, normdocumenten, normcommissies, events en andere thema’s krijgen snel een antwoord.

Om tegemoet te komen aan de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, brengen we je wel graag op de hoogte van deze tijdelijke wijzigingen:

  • Vergaderingen – Alle vergaderingen met het NBN vinden virtueel plaats.
  • Events – Alle geplande events worden geannuleerd of verplaatst naar een latere datum. Meer info op de eventwebsites.
  • Trainingen – Al onze trainingen worden uitgesteld. Ben je al ingeschreven voor een training, dan krijg je een persoonlijk bericht met een nieuw voorstel.
  • Normcommissies – Deze vinden online plaats indien mogelijk. Andere worden uitgesteld of geannuleerd. In elk geval krijg je als commissielid tijdig een persoonlijk bericht. Ook je sectoroperator kan je hierover informeren.

Tot slot wensen we jou en je familieleden veel doorzettingsvermogen toe in deze moeilijke tijden. Hou het veilig en geniet van de extra tijd met elkaar. En zoals altijd: heb je het NBN nodig, dan zijn we vlakbij.

Wil je graag iemand van het NBN spreken?

De contactgegevens van onze verschillende diensten vind je hier.

Update 24 februari 2022

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER NBN-COMMISSIE VERGADERINGEN TIJDENS COVID-19

Alle geplande NBN-commissie vergaderingen moeten virtueel worden gehouden tot en met 30 april 2022 of worden uitgesteld tot na die datum.

Vanaf 1 mei 2022 kunnen de vergaderingen zowel virtueel als hybride georganiseerd worden. Fysieke vergaderingen blijven de uitzondering.